Drama na pumpi! Ovako izgleda eksplozija PLINA u automobilu: Delovi leteli na sve strane (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2022, 14:48

Drama na pumpi! Ovako izgleda eksplozija PLINA u automobilu: Delovi leteli na sve strane (VIDEO)

Pravo je čudo da nije bilo žrtava

Šokantne scene zabeležene su u državi Seara na severoistoku Brazila. Vozač i radnik pumpe stoje pored Volkswagena, i čekaju da se rezervoar napuni plinom.

U jednom trenutku, snažna eksplozija bukvalno raznosi četvorotočkaš. Srećom da niko nije povređen, a delovi su leteli na sve strane.

Ilegalna instalacija

Uplašeni radnik ostao je priseban i isključio dovod za gas, kako bi sprečio veći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << incident, što se vidi na dramatičnom snimku.

Uviđajem je utvrđeno da je vlasnik automobila imao ilegalno ugrađenu instalaciju i da nije prošao obavezni pregled, prenosi Daily Mail.

, posebno kada se uzme u obzir činjenica da je deo rezervoara odleteo 60 metara, oštetio zid i jedan automobil.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.