Devojka ranjena ispred kafića u Leposaviću

Izvor: RTS, 21.Avg.2015, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka ranjena ispred kafića u Leposaviću

Devojka J. R. (25) povređena je rano jutros u Leposaviću, na severu Kosova, kada je došlo do pucnjave ispred kafića "Mistik".
Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić je naveo da je devojka povređena od metka koji je rikošetirao, a zatim je zbrinuta u Zdravstvenom centru u Kosovskoj Mitrovici i van je životne opasnosti, javlja Beta.
Bojić je dodao da je Kosovska policija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << uhapsila danas dve osobe za koje se sumnja da su pucale ispred kafića.
Prema njegovim rečima, policija je izvršila uviđaj i na licu mesta su pronađeni dokazi na osnovu kojih su identifikovani počinioci.
"Posle pretresa na dve lokacije, privedena su dva lica i pronađena automatska puška i dodatni tragovi da su lica izvršila krivično delo izazivanja opšte opasnosti", rekao je Bojić.
Dodao je da policija nastavlja istragu u vezi sa ovim slučajem i na trećoj lokaciji, te da traga za ostalim učesnicima incidenta.
Pogledaj vesti o: Incident,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUCNJAVA ISPRED KAFIĆA NA SEVERU KOSOVA: Ranjena devojka u Leposaviću

Izvor: Kurir, 21.Avg.2015

LEPOSAVIĆ - Jedna devojka, čiji identitet nije saopšten, povređena je rano jutros u Leposaviću na severu Kosova kada je došlo do pucnjave ispred kafića "Mistik"...Devojka je zbrinuta u Zdravstvenom centru u Kosovskoj Mitrovici i van je životne opasnosti...Regionalni šef operative kosovske policije...

Nastavak na Kurir...

Iseljavanje srpske porodice odloženo, napadnuta novinarka u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Blic, 21.Avg.2015

Iseljavanje petočlane srpske porodice Milunović iz Kosovske Mitrovice odloženo je za 15 dana, izjavio je regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić...Bojić je u izjavi Tanjugu rekao da porodica iz stana koji se nalazi u centralnoj gradskoj ulici u Kosovskoj Mitrovici danas ipak nije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.