Izvor: Blic, 23.Feb.2024, 22:08

DEVOJKE DIVLJALE TRŽNIM CENTROM Haos u Beogradu, morala da reaguje i policija: Nisu želele da napuste lokal, pa ljude GAĐALE I POLIVALE VODOM (VIDEO)

Dve devojke izazvale su danas opšti haos u jednom tržnom centru u Beogradu. Naime, do incidenta je došlo kada su počele ljude da gađaju i decu polivaju vodom, nakon toga, usledila je i svađa sa obezbeđenjem.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SKANDAL U BEOGRADSKOM TRŽNOM CENTRU! Dve devojke napravile totalni HAOS, polivale i gađale ljude - Policija odmah intervenisala (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024

Video snimak sramnog ponašanja dve devojke možete pogledati ispod..U poznatom beogradskom tržnom centru večeras je došlo do incidenta, kada su, kako navode očevici, dve crvenokose devojke napravile haos i počele da gađaju druge prolaznike, kao i da polivaju decu...Kako se može videti na video-zapisu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.