SKANDAL U BEOGRADSKOM TRŽNOM CENTRU! Dve devojke napravile totalni HAOS, polivale i gađale ljude - Policija odmah intervenisala (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 22:17

SKANDAL U BEOGRADSKOM TRŽNOM CENTRU! Dve devojke napravile totalni HAOS, polivale i gađale ljude - Policija odmah intervenisala (VIDEO)

Video snimak sramnog ponašanja dve devojke možete pogledati ispod

U poznatom beogradskom tržnom centru večeras je došlo do incidenta, kada su, kako navode očevici, dve crvenokose devojke napravile haos i počele da gađaju druge prolaznike, kao i da polivaju decu.

Kako se može videti na video-zapisu koji je objavila Instagram stranica "moj_beo_grad_" na svom profilu, bahate devojke su se smejale u lice obezbeđenju i snimale ih.

- U galeriji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su dve devojke mislim da su Ukrajinke, polivale neku decu vodom i gađale ljude. Onda je došlo obezbeđenje i nasrnule su i na njih, hteo da joj uzme telefon jer je snimala sve. A posle toga su se drale na čistačice bez ikakvog razloga. Stigla je policija i privedene su - pisalo je u opisu objave.

A post shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Nakon što je nemili događaj prijavljen policiji, pripadnici MUP su brzo stigli na lice mesta i intervenisali. Takođe, na snimku se može videti i trenutak kada su pomahnitale devojke priveli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.