Bela kuća ima objašnjenje zašto je Tramp gurnuo Markovića

Izvor: N1 televizija, 26.Maj.2017, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bela kuća ima objašnjenje zašto je Tramp gurnuo Markovića

Portparol Bele kuće Šon Spajser komentarisao je neprijatan incident koji se dogodio između predsednika SAD Donalda Trampa i premijera Crne Gore Duška Markovića na samitu NATO-a u Briselu.

Prilikom obilaska zgrade novog sedišta NATO-a, Tramp je naglo odgurnuo Markovića koji je stajao ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << njega.

Video-snimak incidenta brzo se proširio internetom i zbunio je mnoge korisnike.

"Nisam video taj snimak",rekao je Spajser, prenosi "Ju-Es-Ej tudej".

Međutim, portparol predsednika je istakao da je mesto lidera zemalja-članica NATO-a za fotografisanje unapred utvrđeno i pretpostavio je da je Tramp samo pratio plan.

Izvor: Youtube/RT Ruptly
Pogledaj vesti o: NATO skup

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bela kuća ima "objašnjenje" za Trampovo guranje Markovića

Izvor: B92, 26.Maj.2017

Vašington -- Portparol Bele kuće Šon Spajser komentarisao je neprijatan incident koji se dogodio između predsednika SAD Donalda Trampa i premijera CG Duška Markovića...Prilikom obilaska zgrade novog sedišta NATO-a, Tramp je naglo odgurnuo Markovića koji je stajao ispred njega...Video-snimak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.