Izvor: HotSport.rs, 24.Apr.2024, 10:11

BRATU NIKOLE JOKIĆA SE NE PIŠE DOBRO: Od jednog detalja zavisi da li će Strahinja završiti na sudu!

Jokićev rođeni brat je napravio skandal u utakmici Denvera Nakon šokantnog incidenta na meču između Denver Nagetsa i Los Anđeles Lejkersa, stariji brat Nikole Jokića, Strahinja, nalazi se pod intenzivnom istragom policije u Denveru. Incident je izazvao talas šokiranosti među javnošću nakon što su snimci tog događaja počeli da kruže društvenim mrežama. Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << informacijama koje ... Read more
The post BRATU NIKOLE JOKIĆA SE NE PIŠE DOBRO: Od jednog detalja zavisi da li će Strahinja završiti na sudu! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Suspendujte Nikolu Jokića”: Na društvenim mrežama pokrenuta inicijativa da se centar Denvera kazni zbog incidenta kojeg su izazvala njegova braća

Izvor: Danas, 24.Apr.2024

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Los Anđeles Lejkerse sa 101:99 u drugoj utakmici četvrtfinalne serije plej-ofa Zapadne konferencije, a osim sjajnog duela dva tima pažnju je privukao i incident u kojem su učestvovala braća Nikole Jokića.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.