BRANKO LAZIĆ PROGOVORIO O INCIDENTU U PIONIRU: Dok sam ja kapiten nikoga nećeš ponižavati! SVE O SUKOBU SA NAVIJAČIMA (VIDEO)

Izvor: Kurir, 11.Nov.2019, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRANKO LAZIĆ PROGOVORIO O INCIDENTU U PIONIRU: Dok sam ja kapiten nikoga nećeš ponižavati! SVE O SUKOBU SA NAVIJAČIMA (VIDEO)

Posle meča Evrolige između Crvene zvezde i Barselone u Pioniru viđene su nemile scene kada je jedan navijač vređao Filipa Čovića u čiju odbranu je stao kapiten crveno-belih Branko Lazić koji je ušao u konflikt sa njim.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Branko Lazić govorio o incidentu posle utakmice sa Barselonom

Izvor: B92, 11.Nov.2019

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić je za Ekspres govorio o sukobu sa navijačima beogradskog tima...On se posle utakmice sa Barselonom verbalno sukobio sa pojedinim pristalicama Zvezde..."Nisam se sukobio sa navijačima, već sa nevaspitanim likom na tribinama", naveo je Lazić...On je dodao da navijač...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.