Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 12:11

BIZARAN SLUČAJ U KOMŠILUKU: Muškarac zapalio sebe i policajca u Vitezu, obojica zadobili opekotine

Incident se desio u mestu Bila u Srednjebosanskom kantonu Federacije BiH.

U mestu Bila kod Viteza jutros, prilikom intervencije policije, muškarac je zapalio i sebe i policajca, a obojica su zadobila opekotine.

Muškarac (32) se posuo zapaljivom tečnošću na parkingu jednog ugostiteljskog objekta, a kada mu je policajac prišao i pokušao da ga spreči, on je posuo i policajca, nakon čega je zapalio.

Obojica su zadobili opekotine te im >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ukazana lekarska pomoć.

Nakon incidenta, osumnjičeni je lišen slobode i protiv njega se preduzimaju zakonom propisane mere i radnje, kazao je Hasan Hodžić, portparol MUP-a Srednjobosanskog kantona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DETALJI JEZIVOG SLUČAJA U KOMŠILUKU: Pojavio se horor snimak pokušaja muškarca da zapali sebe i policajca (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023

U mestu Bila kod Viteza jutros oko četiri časa prilikom intervencije muškarac je zapalio i sebe i policajca...Muškarac (32) se posuo zapaljivom tečnošću na parkingu jednog ugostiteljskog objekta, a kada mu je policajac prišao i pokušao ga spriječiti u tome, kako otkriva portal "Avaza", on je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.