DETALJI JEZIVOG SLUČAJA U KOMŠILUKU: Pojavio se horor snimak pokušaja muškarca da zapali sebe i policajca (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 16:49

DETALJI JEZIVOG SLUČAJA U KOMŠILUKU: Pojavio se horor snimak pokušaja muškarca da zapali sebe i policajca (VIDEO)

U mestu Bila kod Viteza jutros oko četiri časa prilikom intervencije muškarac je zapalio i sebe i policajca.

Muškarac (32) se posuo zapaljivom tečnošću na parkingu jednog ugostiteljskog objekta, a kada mu je policajac prišao i pokušao ga spriječiti u tome, kako otkriva portal "Avaza", on je posuo i policajca.

Obojica su zadobili opekotine. Ove informacije su potvrđene u MUP- u SBK.

Dana 4. 6. 2023. godine oko 4 sata i 15 minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prilikom intervencije policijskih službenika na parking prostoru ugostiteljskog objekta u mestu Bila, opština Vitez, muškarac je rođen 1991. godine iz Viteza posuo je zapaljivom tečnošću sebe i jednog policijskog službenika nakon čega je istu zapalio.

Policijski službenik je pokušao da ga spriječi u tome i tako je povrijeđen.

Tom prilikom isti su zadobili opekotine te im je ukazana ljekarska pomoć. Odmah su pušteni na kućno liječenje, a muškarac je lišen slobode te se protiv njega sprovode zakonom propisane mjere i radnje - kaže Hasan Hodžić, portparol MUP-a Srednjobosanskog kantona.

Šokantno: Muškarac (32) zapalio sebe i policajca u Vitezu, odmah je uhapšen! pic.twitter.com/6JRmWoA4tq

— Dnevni avaz (@DnevniAvaz) June 4, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BiH: Muškarac zapalio i sebe i policajca, obojila zadobili opekotine

Izvor: Radio 021, 04.Jun.2023

U mestu Bila kod Viteza jutros, prilikom intervencije policije, muškarac je zapalio i sebe i policajca, a obojica su zadobila opekotine.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.