Automobilom uleteo u zgradu predsedništva Bugarske

Izvor: Glas javnosti, 28.Okt.2010, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobilom uleteo u zgradu predsedništva Bugarske

SOFIJA - Ispred predsedništva Bugarske dogodio se incident kada je jedan automobil udario u zaštitnu ogradu, na nekoliko metara od gardista koji stoje ispred zdanja, saopšteno je iz Nacionalne bezbednostne službe.

Vozač automobila marke BMW poznat je bugarskoj policiji, a osuđivan je za ubistvo i huliganstvo, navodi se u saopštenju bugarskog MUP. Komesar sofijske direkcije unutrašnjih poslova Valeri Jordanov je izjavio da policija saslušava vozača uz pomoć prevodioca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << pošto je reč o gluvonemoj osobi. Policija će pokušati da utvrdi koji je bio motiv vozača za izazivanje ovog incidenta i proveriće da li je vozio automobil pod dejstvom alkohola. Na mestu incidenta je veliki broj uniformisanih lica, a automobil je ograđen policijskom trakom.

Saobraćaj u tom delu Sofije nije zaustavljen, a pešaci slobodno odlaze do administrativnih prostorija, gde se nalazi i ministarstvo obrazovanja.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.