Raste broj žrtava nakon oružanog napada u istočnom Jerusalimu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Jan.2023, 21:16

Raste broj žrtava nakon oružanog napada u istočnom Jerusalimu

Najmanje sedam osoba je ubijeno, a tri su ranjene kada je naoružani napadač 27. januara uveče otvorio vatru u blizini sinagoge u istočnom Jerusalimu, saopštile su izraelska policija i hitna služba, prenosi Rojters. Napad je, kako se navodi, pojačao strah od spirale nasilja, dan nakon najsmrtonosnije izraelske racije na Zapadnoj obali poslednjih godina. Izraelska policija je saopštila da su uhapsili 42 osobe u vezi s pucnjavom. Govoreći na mjestu napada, izraelski policijski komesar Kobi...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Sedmoro ubijeno u oružanom napadu u istočnom Jerusalimu

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jan.2023

U napadu u istočnom Jerusalimu sedmoro ljudi je večeras ubijeno, a nekolicina je ranjena kada je naoružani napadač otvorio vatru kraj sinagoge, a potom je ubijen, saopštila je izraelska policija i hitna pomoć, prenose izraelski mediji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.