Preminuo Pedi Ešdaun

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Dec.2018, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Pedi Ešdaun

Britanski političar i bivši visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini Pedi Ešdaun preminuo je u 77. godini. "S velikom tugom javljamo da je Pedi Ešdaun preminuo u ranim večernjim časovima, nakon kraće bolesti. Pedi će mnogo nedostajati svakom od Liberalnih demokrata kao drag prijatelj i kolega, i biće upamćen kao neko ko je dao nemerljiv doprinos jačanju suštine liberalizma", objavila je na tviteru stranka Liberalne demokrate, čiji je Ešdaun bio predsednik...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo Pedi Ešdaun

Izvor: Blic, 22.Dec.2018

Bivši visoki predstavnik u BiH Pedi Ešdaun preminuo je danas u 77. godini. Ešdaunu je prošlog mjeseca dijagnostifikovan rak mokraćne bešike.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.