Most: Ko je bolje prošao u Ohridu - Vučić ili Kurti?

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Mar.2023, 10:48

Most: Ko je bolje prošao u Ohridu - Vučić ili Kurti?

U najnovijem Mostu Radija Slobodna Evropa vođen je dijalog o tome da li je Sporazum o putu ka normalizaciji odnosa između Srbije i Kosova prekretnica u rešavanju kosovskog spora. Sagovornici su bili Enver Hasani, profesor Pravnog fakulteta u Prištini i bivši predsednik Ustavnog suda Kosova, i Srđan Majstorović, predsednik Upravnog odbora Centra za evropske politike iz Beograda. Bilo je reči o tome kakva je validnost tog sporazuma s obzirom da nije potpisan, da li verbalno prihvatanje...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Haradinaj: Sporazum iz Ohrida omogućava širenje suvereniteta i na sever Kosova

Izvor: Danas, 26.Mar.2023

Predsednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj smatra da Aneks plana implementacije sporazuma za normalizaciju odnosa Kosova i Srbije, koji je dogovoren u Ohridu, omogućava da Kosovo proširi suverenitet i na sever, prenosi Albanian post.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.