ŽENA UHAPŠENA U SENTI: Obećala 1.600 evra da joj ubiju muža!

Izvor: Večernje novosti, 16.Avg.2019, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENA UHAPŠENA U SENTI: Obećala 1.600 evra da joj ubiju muža!

Kao munja Sentom je odjeknula vest da je uhapšena njihova sugrađanka Tatjana B. (48) i to zbog sumnje da je od maja ove godine, pa sve do četvrtka, više puta tražila od tridesettrogodišnjeg muškarca iz Sente da ubije njenog supruga Zorana B. Kao munja Sentom je odjeknula vest da je uhapšena njihova sugrađanka Tatjana B. (48) i to zbog sumnje da je od maja ove godine, pa sve do četvrtka, više puta tražila od tridesettrogodišnjeg muškarca iz Sente da ubije njenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << supruga Zorana B, kao i da mu je za to ubistvo obećala 1.600 evra. Kako je saopštila Policijska uprava u Kikindi, Tatjana B. je deo obećanog novca, kako se sumnja, već dala tridesettrogodišnjaku, kojeg je pokušala da navede da za novac izvrši ubistvo. Prema nekim verzijama događaja ona je potencijalnom ubici već bila uručila 1.000 evra, ali je uhapšena prilikom primopredaje još 80 evra.Osumnjičena je uhapšena zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo podstrekivanje teškog ubistva i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Subotici, određeno joj je zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu, biće privedena tužiocu.PROČITAJTE JOŠ - NOVI DETALjI HORORA KOD ŽABLjA: Ubila muža posle svađe, pa rekla da se sam ubo nožem Senćani su u šoku zbog ovog hapšenja, jer se, kako smo saznali, radi o majci troje odrasle dece. Niko ne može ni da nasluti šta bio mogao da bude motiv zbog kojeg je Tatjana B. želela da se reši supruga. Njihova porodica poznata je u gradu, jer se Tatjanin muž i ona dugo bave privatnim preduzetništvom. Porodica je dobro situirana. Dvoje od troje njhove dece već su studenti.Istraga o ovom krivičnom delu koje je šokiralo Sentu, ali i okolinu, je u toku, a vodi je Više javno tužilaštv u Subotici.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Senta: Baštovanu dala novac da joj likvidira muža?

Izvor: Večernje novosti, 16.Avg.2019

Tatjani B. iz Sente određen pritvor zbog sumnje da je podstrekavala poznanika na teško ubistvo supruga Zorana B. Nameravala, navodno, da ostavi otključana vrata kuće, da bi napadač ušetao noću. Tokom saslušanja negirala delo SENĆANKA Tatjana B. (48) uhapšena je zbog sumnje...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.