Više ne prezaju ni od čega! Albanci napali autobus pun Srba! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 17.Jan.2017, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više ne prezaju ni od čega! Albanci napali autobus pun Srba! (FOTO)

Drugi napad u poslednjih nedelju dana.

Grupa od desetak mladića u albanskom delu sela Suvi Do, kod Kosovske Mitrovice, gađala je grudvama i ledenicama minibus koji je prevozio Srbe.

Vozač minibusa Sreten Muškić rekao je da se napad dogodio u 12.30 časova, te da ovo nije prvi napad na ovaj minibus koji svakodnevno saobraća tom trasom.

On podseća da je pre nekoliko dana minibus napadnut kamenicama, te da je i ranije bilo sličnih napada, prenose beogradski >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << mediji.

"Među 12 putnika bilo je i dece koja su se vraćala iz škole", rekao je Muškić i dodao da su prethodne ovakve slučajeve prijavljivali policiji, ali da počinioci nisu pronađeni.

U Suvom Dolu živi oko 70 srpskih porodica.

Putovanje koje smo čekali 18 godina: Reporteri BKTVNews u vozu bez voznog reda! (REPORTAŽA)

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.