Valjevo: Devojčica popila više od 70 tableta antidepresiva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2020, 10:38

Valjevo: Devojčica popila više od 70 tableta antidepresiva

Devojčica (14) iz Valjeva pronađena je bez svesti u svojoj sobi, a otrovala se nakon što je popila više od 70 tableta antidepresiva "amizol", prenosi pink.rs.

Devojčica je odmah prevezena u Urgentni centar u Valjevu. Tu joj je ukazana prva pomoć, a zbog ozbiljnosti situacije transportovana je u Beograd na VMA, na kliniku za toksikologiju.

Jedna od pretpostavki šta je motiv trovanja jeste to da roditelji devojčicu nisu pustili da ode na žurku.

O slučaju je obavešteno nadležno javno tužilaštvo u Valjevu i Centar za socijalni rad.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽAS U VALJEVU Devojčica popila više od 70 tableta antidepresiva, hitno transportovana za Beograd

Izvor: Blic, 30.Nov.2020

Devojčica (14) iz Valjeva pronađena je bez svesti u svojoj sobi. Ona se otrovala nakon što je popila više od 70 tableta antidepresiva.

Nastavak na Blic...

Devojčica iz Valjeva popila više od 70 tableta antidepresiva, hospitalizovana u Beogradu

Izvor: Radio 021, 30.Nov.2020

Četrnaestogodišnja devojčica iz Valjeva pronađena je bez svesti u svojoj sobi, nakon što je popila više od 70 tableta antidepresiva "amizol"...Devojčica je odmah prevezena u Urgentni centar u Valjevu. Tu joj je ukazana prva pomoć, a zbog ozbiljnosti situacije transportovana je u Beograd na VMA,...

Nastavak na Radio 021...

Kad dete popije kutiju antidepresiva: Razgovarajate sa tinejdžerima, oni traže pomoć na razne načine

Izvor: eKlinika.rs, 01.Dec.2020, 09:21

Devojčica (14) iz Valjeva popila veliku količinu antidepresiva… roditelji je pronašli bez svesti… prebačena u bolnicu… Ova vest osvanula je juče u svim medijima… Kako su naveli izvori, devojčica je antidepresive popila iz revolta jer joj roditelji nisu dozvolili da ide na žurku…. Kako...

Nastavak na eKlinika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.