Valjevo: Devojčica popila više od 70 tableta antidepresiva

Izvor: B92, 30.Nov.2020, 10:39

Valjevo: Devojčica popila više od 70 tableta antidepresiva

Devojčica (14) iz Valjeva pronađena je bez svesti u svojoj sobi, a otrovala se nakon što je popila više od 70 tableta antidepresiva "amizol", prenosi Pink.rs.

Devojčica je odmah prevezena u Urgentni centar u Valjevu. Tu joj je ukazana prva pomoć, a zbog ozbiljnosti situacije transportovana je u Beograd na VMA, na kliniku za toksikologiju.

Jedna od pretpostavki šta je motiv trovanja jeste to da roditelji devojčicu nisu pustili da ode na žurku.

O slučaju je obavešteno nadležno javno tužilaštvo u Valjevu i Centar za socijalni rad.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Valjevo: Devojčica popila više od 70 tableta antidepresiva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2020

Devojčica (14) iz Valjeva pronađena je bez svesti u svojoj sobi, a otrovala se nakon što je popila više od 70 tableta antidepresiva "amizol", prenosi pink.rs...Devojčica je odmah prevezena u Urgentni centar u Valjevu. Tu joj je ukazana prva pomoć, a zbog ozbiljnosti situacije transportovana je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

EPILOG SLUČAJA KOJI JE POTRESAO VALJEVO Poznato stanje devojčice koja je popila više od 70 TABLETA, sumnja se da je antidepresive PILA IZ REVOLTA

Izvor: Blic, 30.Nov.2020

Devojčica (14) iz Valjeva, koja je popila veliku količinu lekova, srećom je van životne opasnosti i nalazi se na lečenju u Beogradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.