Umrla žena (66) pronađena sa ogrebotinama i opekotinama, sumnja se da je zlostavljala ćerka

Izvor: Večernje novosti, 28.Jun.2018, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umrla žena (66) pronađena sa ogrebotinama i opekotinama, sumnja se da je zlostavljala ćerka

Srbislava P. (66) preminula u bolnici nakon što je nađena u stanu u Beogradu, sa ogrebotinama i opekotinama po telu Srbislava P. (66) preminula u bolnici nakon što je nađena u stanu u Beogradu, sa ogrebotinama i opekotinama po telu.Pročitajte još: NOVI DETALjI UŽASA U ZEMUNU: Kćerka nožem izbola majku, žena odmah podlegla povredamaU stanu zatečena i njena ćerka Zorana S. (34), koja je psihički obolela. Ispituje se da li je ćerka zlostavljala majku.Zorana je prebačena u psihijatrijsku kliniku.(informer.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ćerka psihijatrijski bolesnik tukla i palila majku do smrti?

Izvor: Večernje novosti, 28.Jun.2018

Penzionisana doktorka Srbislava Petrović (76) preminula od povreda koje je zadobila u svom stanu u Beogradu. Zorica S. (34) osumnjičena da je počinila stravičan zločin. Prevezena u bolnicu “Dr Laza Lazarević” SRBISLAVA Petrović (76), penzionisana doktorka, podlegla je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.