Ukinuto rešenje o potvrđivanju optužnice protiv Marjnaovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2018, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukinuto rešenje o potvrđivanju optužnice protiv Marjnaovića

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je rešenje o potvrđivanju optužnice protiv Zorana Marjanovića kojom se tereti za svirepo ubistvo supruge Jelene na nasipu u Borči 2. aprila 2016. i naložio Višem sudu ponovno odlučivanje.

To znači da nije ukinuta optužnica tužilaštva protiv Marjanovića već rešenje suda kojim je ona potvrđena.

Usvajanjem žalbi branilaca Zorana Marjnaovića, Apelacioni sud u Beogradu je ukinuo rešenje o potvrđivanju optužnice od 3. avgusta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i predmet uputio prvostepenom sudu na ponovno odlučivanje, precizirala je za Tanjug portparol suda Mirjana Piljić.

Po oceni Apleacionog suda prvostepeno rešenje je doneto uz bitne povrede odredbi krivičnog postupka, jer su razlozi o činjenicama koje su predmet dokazivanja potpuno nejasne i u znatnoj meri protirečne zbog čega se činjenični I pravni zaključci prvostepenog suda za sada ne mogu ispitati, pa se ukidanje pokazalo kao nužno”, navela je Piljić.

Marjanović je optužen za svirepo ubistvo suruge Jelene 2. aprila 2016. godine i tereti se za krivično delo teško ubistvo.

Njemu je Apelacioni sud u Beogradu u junu ukinuo pritvor u kojem je bio devet meseci, pošto je uhapšen tek u septembru prošle godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tanki dokazi drmaju slučaj protiv Zorana Marjanovića

Izvor: Večernje novosti, 08.Okt.2018

Apelacija zbog manjkavosti vratila Višem sudu rešenje o potvrđivanju optužnice za ubistvo Jelene Marjanović. Advokat Stefan Jokić: Ovo je očekivana odluka, nema dokaza da je Zoran počinio zločin APELACIONI sud u Beogradu ukinuo je rešenje o potvrđivanju optužnice protiv...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.