Uhapšeni zbog ubistva mladića u Novom Sadu

Izvor: RTS, 21.Dec.2016, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog ubistva mladića u Novom Sadu

S. J., star 34 godine, uhapšen je zbog sumnje da je noćas u Novom Sadu počinio dvostruko ubistvo. Pritvor i osumnjičenom za pomaganje.
Inspektori kriminalističke policije uhapsili su osumnjičenog na Bulevaru Jaše Tomića, saopštila je policija.
S. J. se tereti da je noćas, oko četiri sata, ispred jednog ugostiteljskog objekta, metalnom šipkom usmrtio dvojicu Novosađana, starosti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 26 i 29 godina.
Osumnjičenom je, po odborenju javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati, a u zakonskom roku će biti priveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak.
Policija je u Novom Sadu pritvorila je i M. K. (32) zbog sumnje da je pomogao ranije uhapšenom S. J.
Kako se navodi u saopštenju policije, sumnja se da je M. K. vozio S. J. automobilom i krio ga u svom stanu u kome je policija pronašla 30 metaka za automatsku pušku.
Osumnjičeni je, po odobrenju javnog tužioca, zadržan u pritvoru i biće doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN UBICA Policija pronašla muškarca koji je NA SMRT PRETUKAO vođu navijača iz Novog Sada

Izvor: Blic, 21.Dec.2016

S. J. (34), osumnjičen za dvostruko teško ubistvo, počinjeno noćas u Novom Sadu uhapšen je oko 15 sati, saopštio je MUP...- Inspektori kriminalističke policije uhapsili su osumnjičenog na Bulevaru Jaše Tomića. S.J. se tereti da je, noćas, oko 4 sata, ispred jednog ugostiteljskog objekta,...

Nastavak na Blic...

Uhapšen osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Novom Sadu

Izvor: BKTV News, 21.Dec.2016

Policija uhapsila muškarca osumnjičenog da je metalnom šipkom usmrtio dvojicu Novosađana.

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.