Uhapšeni u policijskoj poteri: Ukrali automobil, pa pljačkali po gradovima Srbije!

Izvor: BKTV News, 29.Jun.2017, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni u policijskoj poteri: Ukrali automobil, pa pljačkali po gradovima Srbije!

Beogradska policija je munjevitom akcijom uhapsila četiri osobe, za koje se sumnja da su ukrale jedno vozilo, a potom u Beogradu i Pančevu otimali mobilne telefone.

Filmska potera u Beogradu: Policija jurila razbojnike po krovovima

Nakon što su ukrali vozilo u Vršcu, osumnjičeni I. M. (14) iz Beograda, S. A. (22) iz Pančeva, Đ. S. (19) i U. E. (21) iz Vršca, odvezli su se do Pančeva gde su od dve osobe uz pretnju nožem oduzeli mobilne telefone, saznaje list >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << "Alo".

Nakon toga su u Beogradu, na isti način, od dvojice ljudi oteli mobilne telefone. Policija ih je neposredno po izvršenju ovog razbojništva uhapsila.

POTERA ZAVRŠENA: Uhapšen napadač koji je ranio dve osobe na Vračaru

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, zbog sumnje da su izvršili krivična dela razbojništva i nevlašćenog korišćenja tuđeg vozila, posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.