Presečen lanac krijumčarenja droge

Izvor: RTS, 13.Dec.2009, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Presečen lanac krijumčarenja droge

Policija na putu Novi Pazar-Sjenica presekla lanac krijumčarenja narkotika iz Bosne i Hercegovine u Srbiju. Kod uhapšenih pronađeno nađeno tri kilograma i 150 grama praškaste materije, za koju se pretpostavlja da je heroin.

U koordiniranoj akciji policijskih službenika policijskih uprava Novi Pazar, Prijepolje i Kraljevo, presečen je međunarodni lanac krijumčarenja narkotika iz Bosne i Hercegovine u Srbiju.

Tom prilikom je pronađeno tri kilograma i oko 150 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << grama praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin.

Polcija je saopštila da su na magistralnom putu Novi Pazar-Sjenica uhapšeni Dragica Stepanović (1979) iz Barajeva, Senad Faković (1988) iz Novog Pazara i Sadik Lekpek (1966) iz Novog Pazara, koji je od ranije poznat policiji.

Osumnjičeni su se vraćali iz Sarajeva, tako što je Dragica Stepanović krenula autobusom, a za njom, automobilom "micubiši pajero", išli su Senad Faković i Sadik Lekpek.

Po dogovoru, nakon što su prešli granicu, Dragica Stepanović je izašla iz autobusa kako bi nastavila put sa Fakovićem i Lekpekom, kolima ka Novom Pazaru.

Tom prilikom policija je kod osumnjičene pronašla torbu sa tri paketa obmotana aluminijumskom folijom, u kojima se nalazila praškasta materija svetlo braon boje, za koju se sumnja da je heroin. Paketi su bili zašiveni u torbi.

Kod osumnjičenih je takođe pronađeno pet mobilnih telefona i više kartica za mobilni telefon.

Dragici Stepanović, Senadu Fakoviću i Sadiku Lekpeku određeno je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti privedeni nadležnom istražnom sudiji Okružnog suda u Novom Pazaru, saopšteno je iz Biroa za saradnju sa medijima Ministarstva unutrašnjih poslova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Presečen lanac šverca heroina

Izvor: B92, 13.Dec.2009

Beograd -- U akciji policijskih uprava Novi Pazar, Prijepolje i Kraljevo presečen je međunarodni lanac krijumčarenja narkotika, saopštio je MUP...U akciji je pronađeno oko tri kilograma i 150 grama praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin. Na magistralnom putu Novi Pazar -...

Nastavak na B92...

Uspešne akcije zaplene narkotika

Izvor: Vesti-online.com, 13.Dec.2009

U policijskim akcijama u subotu presečen je međunarodni lanac krijumčarenja narkotika iz BiH u Srbiju, i pronađeno oko tri kilograma i 150 grama praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin, dok je na području Sremske Mitrovice uhapšena kriminalna grupa koja se bavila organizovanom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Sedmoro uhapšeno zbog droge

Izvor: Danas, 13.Dec.2009

U koordiniranoj akciji policijskih uprava Novi Pazar, Prijepolje i Kraljevo presečen je međunarodni lanac krijumčarenja narkotika iz BiH u Srbiju, i tom prilikom pronađeno oko tri kilograma i 150 grama heroina, saopšteno je iz MUP Srbije. Tom prilikom uhapšeni su Dragica S. (30) iz Barajeva, kao...

Nastavak na Danas...

Uhapšeni dileri iz Bosne

Izvor: Kurir, 14.Dec.2009, 01:10

NOVI PAZAR - Policija iz tri grada uhapsila je tri osobe za koje sumnja da su narkodileri i kod njih pronašla tri kilograma heroina. U akciji policija iz Novog Pazara, Prijepolja i Kraljeva presečen je lanac krijumčarenja narkotika iz BiH u Srbiju i zaplenjeno oko tri kilograma materije, za koju se...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.