Izvor: Glas javnosti, 14.Dec.2009, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog šverca heroina iz BIH

BEOGRAD - U koordinisanoj akciji policijskih uprava Novi Pazar, Prijepolje i Kraljevo presečen je međunarodni lanac krijumčarenja narkotika iz BiH u Srbiju, i pronađeno oko tri kilograma i 150 grama praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin, saopštio je danas MUP Srbije.

Na magistralnom putu Novi Pazar - Sjenica, uhapšeni su Dragica Stepanović (30) iz Barajeva, Senad Faković (21) iz Novog Pazara i Sadik Lekpek (43) iz Novog Pazara, koji je od ranije poznat >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << policiji.

Osumnjičeni su se vraćali iz Sarajeva. Dragica Stepanović krenula je autobusom, a za njom, automobilom „micubiši pajero“, išli su Faković i Lekpek. Po dogovoru, nakon što su prešli granicu, Stepanovićeva je izašla iz autobusa kako bi nastavila put sa Fakovićem i Lekpekom, kolima ka Novom Pazaru. Tom prilikom policija je kod osumnjičene pronašla torbu sa tri paketa obmotana alu-folijom, u kojima se nalazila praškasta materija svetlobraon boje, ukupne težine 3.149,02 grama za koju se sumnja da je heroin. Paketi su bili u jastučnici zašivenoj u torbi. Kod osumnjičenih je pronađeno pet mobilnih telefona i više SIM kartica.

Stepanovićevoj, Fakoviću i Lekpeku određeno je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti privedeni nadležnom istražnom sudiji Okružnog suda u Novom Pazaru, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.