Izvor: RTS, 03.Okt.2022, 20:08

Uhapšena žena osumnjičena da je prodavala otrovne pečurke na šabačkoj pijaci

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu uhapsili su M.G. (1950) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teško delo protiv zdravlja ljudi.
Kako se sumnja, ona je u prethodnih nekoliko dana na pijaci u Šapcu prodavala gljive od kojih je više osoba zadobilo simptome trovanja.
Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zrenjanin : Rasvetljena krađa i pokušaji krađa

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Okt.2022, 08:33

ZRENJANIN – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po nalogu osnovnog javnog tužioca Zrenjaninu, intenzivnim radom, uhapsili su V. E. (1991) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo krađa i pet krađa u pokušaju. Sumnja se da je ona, 26. septembra...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.