Uhapšen posle 109 krivičnih prijava

Izvor: RTS, 27.Apr.2015, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen posle 109 krivičnih prijava

Zajedničkim radom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu i Zaječaru uhapsili su, po potrazi, Z. M. iz Jagodine zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo zloupotrebe ovlašćenja u privredi.
Sumnja se da je Z. M. (59) , kao odgovorno lice preduzeća "STS Metal sistem" iz Jagodine predao dve blanko overene menice oštećenoj firmi na osnovu kojih je tražio isporuku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 6.000 litara goriva "evrodizel", iako je znao da ugovorene obaveze ne može izmiriti, saopštio je danas MUP, prenosi Tanjug.
Protiv Z. M, koji se tereti da je firmi pričinio štetu u iznosu od oko 832.000 dinara, podneto je 109 krivičnih prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivična dela iz oblasti privrednog kriminala.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden nadležnom tužilaštvu u Nišu, navodi se u saopštenju MUP-a.
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Jagodina

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.