Uhapšen zbog zloupotreba, ukupno 109 krivičnih prijava

Izvor: Blic, 27.Apr.2015, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog zloupotreba, ukupno 109 krivičnih prijava

NIŠ-Jagodinac Z.M. (59) uhapšen je u zajedničkoj akciji niške i zaječarske policije zbog sumnje da je kao odgovorno lice preduzeća „STS Metal sistem“ iz Jagodine predao dve blanko overene menice jednoj niškoj firmi na osnovu kojih je tražio isporuku 6.000 litara evrodizela iako je znao da ugovorene obaveze ne može izmiriti.

Protiv osumnjičenog je ranije podneto 109 krivičnih prijava zbog sumnje da je počinio krivična dela iz oblasti privrednog kriminala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << navode iz policije.

On se tereti da je ovoj firmi pričinio štetu u iznosu od oko 832.000 dinara.

Određeno mu je zadržavanje do 48 časova zbog sumnje da je počinio zloupotrebu ovlašćenja u privredi nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sproveden nadležnom tužilaštvu u Nišu.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uhapšen "biznismen" sa 109 krivičnih prijava

Izvor: Mondo, 27.Apr.2015

Zajedničkom akcijom policije iz Niša i Zaječara uhapšen je Z.M. (59) iz Jagodine zbog sumnje da je izvršio krivično delo zloupotrebe ovlašćenja u privredi, saopštila je niška policija...Foto: Guliver/Getty Images/John Moore..Protiv osumnjičenog je ranije podneto 109 krivičnih prijava zbog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.