Ugašen požar na banzinskoj pumpi Ledi u Pančevu

Izvor: RTS, 11.Sep.2019, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugašen požar na banzinskoj pumpi "Ledi" u Pančevu

Požar koji je izbio na banzinskoj pumpi "Ledi" u Pančevu je ugašen. Nema povređenih. Izgorelo šest kamiona. Nema opasnosti od aero-zagađenja.
Vlasnik pumpe Slobodan Vujović navodi da je do požara došlo nakon curenje gasa na jednom crevu i do samozapalenja. Ističe da je zahvaljujući prisebnosti radnika sprečena veća materijalna šteta.

"Radnici su bili prisebni, odmah su aktivirali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stop-start i isključili gas i struju. Nakon toga su sklonili nekoliko vozila, a ubrzo su došla vatrogasna vozila koja su pomogla u gašenju požara", objašnjava Vujović.
Dodaje da građani Pančeva i okoline nemaju razloga za zabrinutost jer nema opasnosti od aero-zagađenja.
"Ne može da dođe do aero-zagađenja jer je prirodni gas lakši od vazduha i sva sagorevanja su otišla u atmosferu, tako da nema nikakve opasnosti po građane Pančeva i okoline", objašnjava Vujović.
Požar na benzinskoj pumpi "Ledi" u Pančevu izbio je oko 13 časova i zahvatio šest kamiona firme "Ledi" koji su bili na parkingu.
U intervenciji je učestvovalo 29 vatrogasaca spasilaca iz vatrogasno-spasilačkih jedinica Pančevo i Beograd, sa devet vatrogasnih vozila.
Saobraćaj na putu između Opova i Pančeva se polako uspostavlja nakon što je, iz bezbednosnih razloga, bio blokiran.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Izgoreli kamioni u požaru na pumpi u Pančevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Sep.2019

Danas oko 13 časova izbio je požar na benzinskoj pumpi preduzeća "Panledi" na Jabučkom putu u Pančevu...Prema informacijama dobijenim od Hitne pomoći i zaposlenih na pumpi u nesreći nije bilo povređenih...Vatra je buknula na kamionskom punilištu za metan, i u njemu je izgorelo nekoliko kamiona...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.