Ugašen požar na banzinskoj pumpi "Ledi" u Pančevu

Požar koji je izbio na banzinskoj pumpi "Ledi" u Pančevu je ugašen. Nema povređenih. Izgorelo šest kamiona. Nema opasnosti od aero-zagađenja.

Vlasnik pumpe Slobodan Vujović navodi da je do požara došlo nakon curenje gasa na jednom crevu i do samozapalenja. Ističe da je zahvaljujući prisebnosti radnika sprečena veća materijalna šteta.

"Radnici su bili prisebni, odmah su aktivirali stop-start i isključili gas i struju. Nakon toga su sklonili nekoliko vozila, a ubrzo su došla vatrogasna vozila koja su pomogla u gašenju požara", objašnjava Vujović.

Dodaje da građani Pančeva i okoline nemaju razloga za zabrinutost jer nema opasnosti od aero-zagađenja.

"Ne može da dođe do aero-zagađenja jer je prirodni gas lakši od vazduha i sva sagorevanja su otišla u atmosferu, tako da nema nikakve opasnosti po građane Pančeva i okoline", objašnjava Vujović.

Požar na benzinskoj pumpi "Ledi" u Pančevu izbio je oko 13 časova i zahvatio šest kamiona firme "Ledi" koji su bili na parkingu.

U intervenciji je učestvovalo 29 vatrogasaca spasilaca iz vatrogasno-spasilačkih jedinica Pančevo i Beograd, sa devet vatrogasnih vozila.

Saobraćaj na putu između Opova i Pančeva se polako uspostavlja nakon što je, iz bezbednosnih razloga, bio blokiran.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво