UN: Snage bezbednosti Mjanmara opkolile oko 200 demonstranata (VIDEO)

Izvor: Beta, 08.Mar.2021, 20:16

UN: Snage bezbednosti Mjanmara opkolile oko 200 demonstranata (VIDEO)

Visoki komesarijat UN za ljudska prava izrazio je danas zabrinutost zbog sudbine 200 demonstranata okruženih pripadnicima snaga bezbednosti Mjanmara."Duboko smo zabrinuti zbog sudbine 200 mirnih demonstranata, uključujući i žene, koje su okružile snage bezbednosti u Jangonu, i kojima preti hapšenje ili zlostavljanje. Pozivamo policiju da im dozvoli da bezbedno odu", navela je na Tviteru visoka komesarka UN za ljudska prava Mišel Bašle (Michelle Bachelet).Demonstrante su danas opkolili pripadnici snaga bezbednosti u jednoj četvrti Jangona, navela je ona i dodala da postoje informacije da je policija neke od njih uhapsila.Protesti u Mjanmaru traju od 1. februara kada je vojska smenila civilnu vladu, uvela policijski čas u nekoliko gradova i zabranila okupljanja više od pet osoba.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UN: Snage bezbednosti Mjanmara opkolile 200 mirnih demonstranata

Izvor: N1 televizija, 08.Mar.2021

Visoki komesarijat UN za ljudska prava izrazio je zabrinutost zbog sudbine 200 demonstranata okruženih pripadnicima snaga bezbednosti Mjanmara.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.