Izvor: Blic, 14.Mar.2024, 19:53

UBO GA NOŽEM U STOMAK ZBOG PROSUTOG PIĆA?! Snimak tuče koja je prethodila krvavom zločinu u toaletu kafića u Nišu prikazan u sudnici, evo šta se na njemu vidi

Na suđenju Filipu Petroviću (31) iz Niša, koji je optužen da je 13. avgusta prošle godine u noćnom klubu u Ulici 7. jula u Nišu nožem ubio Stefana Stefanovića (26), a Milanu Cvetkoviću (39) iz Pukovca naneo povrede opasne po život, prikazan je snimak tuče koja je prethodila krvavom zločinu. U tuči je u toaletu prebijen Petrović, koji je, nedugo nakon povratka u klub, nožem izbo Stefanovića i Cvetkovića. Sam trenutak ubistva ne vidi se na snimcima budući da se zločin odigrao u prostoriji u kojoj je u tom trenutku bilo mnogo ljudi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.