UBISTVO OLGE LOVRIĆ Pokrenut disciplinski postupak protiv SEDAM socijalnih radnika zbog PROPUSTA

Izvor: Blic, 28.Avg.2017, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBISTVO OLGE LOVRIĆ Pokrenut disciplinski postupak protiv SEDAM socijalnih radnika zbog PROPUSTA

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu dobilo je podatke da je Gradski centar za socijalni rad u Beogradu zbog propusta u slučaju Olge Lovrić pokrenuo disciplinski postupak protiv sedam socijalnih radnika.

U saopštenju koje je pomnenuto tužilaštvo objavilo danas, navodi se da je po njihovom zahtevu direktor Gradskog centra izvestio da je izvršena provera rada zaposlenih u odeljenju na Novom Beogradu, te da je postupak istrage o pomenutim radnicima u toku.

"Tužilaštvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će se obratiti sa novim zahtevom radi dodatnih pojašnjenja vezano za uočene propuste, a takođe ćemo tražiti i konačne odluke u disciplinskim postupcima koji su u toku", kaže se u saopštenju.

Podsećamo, Beograđanka Olga Lovrić (39) ubijena je u julu ove godine ispred Centra za socijalni rad na Novom Beogradu, kada je na nju, pred decom, nasrnuo bivši suprug Milan.

Krvnik je ubio ženu udarcima kamenom u glavu, nakon čega je izvršio samoubistvo.

"Blic" je u danima nakon tragedije pisao o brojnim propustima koje je pomenuti Centar načinio u Olginom slučaju, o čemu je inspekcija ministarstva rada poslala obimni izveštaj Trećem osnovnom tužilaštvu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Disciplinski postupak protiv sedam socijalnih radnika

Izvor: RTS, 28.Avg.2017

Gradski centar za socijalni rad u Beogradu pokrenuo je disciplinski postupak protiv sedam socijalnih radnika zbog propusta u slučaju Olge Lovrić. . Podaci o pokretanju disciplinskog postupka prosleđeni su Trećem osnovnom...

Nastavak na RTS...

Disciplinski postupak protiv sedam socijalnih radnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2017

Gradski centar za socijalni rad u Beogradu pokrenuo je disciplinski postupak protiv sedam socijalnih radnika, zbog propusta u slučaju Olge Lovrić...Podaci o pokretanju disciplinskog postupka prosleđeni su Trećem osnovnom tužilaštvu, rečeno je Tanjugu u tom Tužilaštvu...Direktor Gradskog centra...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.