Disciplinski postupak protiv sedam socijalnih radnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2017, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Disciplinski postupak protiv sedam socijalnih radnika

Gradski centar za socijalni rad u Beogradu pokrenuo je disciplinski postupak protiv sedam socijalnih radnika, zbog propusta u slučaju Olge Lovrić.

Podaci o pokretanju disciplinskog postupka prosleđeni su Trećem osnovnom tužilaštvu, rečeno je Tanjugu u tom Tužilaštvu.

Direktor Gradskog centra je obavestio tužilaštvo da je obavljena provera rada zaposlenih u odeljenju na Novom Beogradu, te da je postupak istrage o pomenutim radnicima u toku.

"Tužilaštvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će se obratiti sa novim zahtevom radi dodatnih pojašnjenja vezano za uočene propuste, a takođe ćemo tražiti i konačne odluke u disciplinskim postupcima koji su u toku", navode u Tužilaštvu.

Beograđanku Olgu Lovrić (39) ubio je u julu ove godine bivši suprug ispred Centra za socijalni rad na Novom Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.