Izvor: Blic, 31.Jan.2024, 05:35

UBISTVO NAKON KOJEG JE POČEO USPON KLANA VELJE NEVOLJE Sedam godina od ubistva na šinama, za zločin i dalje NIKO NIJE KAŽNJEN zbog niza BIZARNIH PROPUSTA

Veljko Belivuk i Marko Miljković. Prijatelji, kumovi i saradnici u krivičnim delima, prvi put su sa lisicama na rukama završili 2017. godine kada su bili osumnjičeni za brutalnu likvidaciju Vlastimira Vlaste Miloševića. Dokazi koji su Belivuka i Miljkovića strpali iza rešetaka naprasno su nestali tokom suđenja i od tada, ovaj dvojac, harao je beogradskim podzemljem zbog čega se postavlja pitanje - koliko je života koštalo njihovo puštanje na slobodu?

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.