Izvor: Blic, 03.Maj.2023, 11:44

UBIJENO OSMORO ĐAKA I ČUVAR, ČETVORO DECE RANJENO Nove pouzdane informacije: Šta su policajci i lekari zatekli na mestu pucnjave u školi na Vračaru (FOTO, VIDEO)

U Osnovnoj školi na "Vladislav Ribnikar" na Vračaru jutros oko 8 časova došlo je do pucnjave. Prema najnovijim zvaničnim informacijama MUP-a, ubijeno je osmoro dece i jedan radnik obezbeđenja. Šestoro dece i jedan nastavnik te škole su ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj. Maloletnik K. K. (14) koji je izvršio ovaj zločin, učenik je ove škole i on je pronađen i uhapšen u dvorištu škole.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RTS: Priveden ucenik koji je pucao u skoli na Vracaru; nastradalo osmoro ucenika i radnik obezbedjenja, tesko ranjena nastavnica, ima vise povredjenih; Nova S: Poznat identitet ubice - Kosta K. (FOTO, VIDEO)

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 03.Maj.2023

U Osnovnoj skoli Vladislav Ribnikar na Vracaru ubijeno je osmoro dece i radnik obezbedjenja, saopstio je MUP. U pucnjavi koja se jutros dogodila u Osnovnoj skoli Vladislav Ribnikar na Vracaru ubijeno je osmoro dece i radnik obezbedjenja, dok su sestoro dece i jedan nastavnik skole ranjeni i trenutno..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

"CELA HITNA PLAČE, TRESEMO SE" Prvo pucao na dve dežurne devojčice, jednoj DIREKTNO U GLAVU: Poznato stanje ranjene dece i NASTAVNICE

Izvor: Blic, 03.Maj.2023

U OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, jutros je došlo do pucnjave u kojoj je učenik sedmog razreda ubio osmoro dece i čuvara, a ranio šestoro dece i jednog nastavnika te škole. Oni su trenutno zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj. Maloletnik K. K. (13) koji je izvršio ovaj zločin, učenik...

Nastavak na Blic...

PROCURIO SNIMAK HAPŠENJA DEČAKA Osmorica policajaca opkolila dečaka, dvojica ga razoružala (VIDEO)

Izvor: Blic, 03.Maj.2023

K. K star 14 godina, danas je u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu počinio masakr u kojem je osmoro dece i jedna odrasla osoba, radnik obezbeđenja ubijeno, a šestoro đaka i profesorka ranjena. Zahvaljaujući brzoj reakciji specijalnih snaga MUP-a Srbije, on je lišen slobode unutar školske...

Nastavak na Blic...

Potrebna krv za ranjeno dete! Hitan apel se širi posle pucnjave u školi na Vračaru (FOTO)

Izvor: 24sedam.rs, 03.Maj.2023

Za jedno od teško ranjene dece, koje se trenutno nalazi u Urgentnom centru, hitno je potrebna krv.

Nastavak na 24sedam.rs...

Šta su zatekli policajci koji su prvi ušli u školu posle pucnjave? Načelnik otkrio detalje susreta sa dečakom i stravične scene (FOTO)

Izvor: 24sedam.rs, 03.Maj.2023

U holu škole zatečen je radnik obezbeđenja koji je bio mrtav. U učionici je nađeno preko 50 čaura - rekao je policajac

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.