Izvor: Blic, 28.Feb.2024, 12:51

UBICA PORODICE ĐOKIĆ PREBAČEN U POŽAREVAC Goran Džonić će doživotnu robiju izdržavati u Zabeli!

Penzionisani vatrogasac Goran Džonić (59) koji je osuđen na doživotni zatvor zbog ubistva tročlane porodice Đokić iz Aleksinca, stupio je na izdržavanje zatvorske kazne u zatvoru u Zabeli, saznaje “Blic”. On je tokom sudskog postupka bio u pritvoru Kazneno popravnog zavoda u Nišu, odakle je nakon pravosnažnosti presude transportovan u zatvor u Požarevcu. Informaciju o Džoniću potvrdio je i Osnovni sud u Nišu, koji je zadužen za sprovođenje sankcija po izrečenim presudama niškog pravosuđa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pravosnažna presuda: Goran Džonić upućen na izdržavnje doživotne robije zbog ubistva tročlane porodice Đokić

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Feb.2024

Penzionisani vatrogasac Goran Džonić (59) iz aleksinačkog sela Moravac stupio je na izdržavanje doživotne robije u Kazneno-popravnom zavodu u Požarevcu nakon što je pravnosnažno osuđen zbog ubistva tročlane porodice Đokić iz Aleksinca...Odlukom Apelacionog suda u Nišu, Džonić je konačno...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.