Izvor: S media, 15.Feb.2013, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBICA IZ MEDAKOVIĆA U KRITIČNOM STANJU: Mladić koji je zadavio devojku skočio s drugog sprata zgrade suda!

Aleksandar Šundić (23) koji je juče uhapšen jer je u sredu udavio Stelu Gundelj (25) u beogradskom naselju Medaković, skočio je danas sa zgrade suda.

Šundić je dva i po sata davao iskaz u takozvanoj "dežurani" u Palati pravde. Ništa nije negirao i bio je vidno potresen. Pošto je sve priznao pošao je da potpiše zapisnik. A onda je odjednom istrčao iz sudnice. Iako je čuvar krenuo za njim Šundić je uspeo da se baci kroz prozor, saznaje "Blic".
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Trenutno se nalazi u Urgentnom centru i ima teže telesne povrede.

- Mladić koji je dovezen iz zgrade Višeg suda trenutno se nalazi na reanimaciji - kaže za S media portal Zorica Marković, portparol Urgentnog centra. - Stepen njegovih povreda još nije utvrđen, ali je on u kritičnom stanju.

- On je zadobio višestruke i složene povrede i doktori u Urgentnom centru se bore za njegov život i čine sve da stabilizuju njegovo stanje", rekla je Marković.

Da podsetimo, pošto je golim rukama zadavio svoju devojku, Šundić je pozvao najboljeg prijatelja i rekao mu:

"Stela i ja smo se posvađali. Izgleda da sam je ubio. Dođi odmah u njen stan! Ubiću se!"

Šundić je u poslednjih 48 sati još jednom zapretio da će izvršiti samoubistvo. Njega su policajci pronašli na krovu zgrade Studentskog doma Karaburma, ali su posle desetominutnih pregovora ubedili da se preda.

(S media/Blic)

FOTO: Fejsbuk

Nastavak na S media...






Povezane vesti

STRAŠNO: Davitelj devojke pokušao samoubistvo skokom sa drugog sprata suda!

Izvor: medio.rs, 15.Feb.2013

Aleksandar Šundić (23) u kritičnom stanju prevezen u Urgentni centar. Mladić osumnjičen da je zadavio iz ljubomore devojku Stelu Gundelj (26) prilikom saslušanja skočio s drugog sprata Višeg suda u Beogradu

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.