U požaru u centru Niša izgorela dva stana, treći oštećen

Izvor: B92, 08.Maj.2021, 09:12

U požaru u centru Niša izgorela dva stana, treći oštećen

U požaru koji je noćas izbio u zgradi u Ulici Nikole Pašića u samom centru Niša niko nije stradao, ali je pričinjena velika materijalna šteta.

Vatrogasci su zaustavili vatrenu stihiju koja je pretila da zahvati čitavu zgradu u kojoj se nalazio stan koji je goreo. Evakuisana je ćetvoročlana porodica sa četvrtog sprata. Vatrogasci su prilikom evakuacije stanara koristili korpu-dizalicu, jer je stan u plameni bio nepristupačan.

U Zavodu za hitnu medicinsku pomoć, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbrinuto je nokoliko stanara zbog toga što su se nagutali dima i zbog uznemirenosti.

U požaru su izgorela dva stana, dok je jedan oštećen, potvrđeno je Niškim vestima u PU Niš. Intervenisalo je sedam vatrogasnih vozila sa 24 izvršioca.

"Policija je trenutno na terenu, kao i vatrogasne jedinice jer je u toku uviđaj, koji nije mogao biti obavljen noćas zbog mraka", rečeno je tom mediju u Policijskoj upravi Niš.

Uviđaj će biti nastavljen i u toku dana, radi utvrđivanja uzroka izbijanja požara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prošle noći u centru Niša izgorela dva stana - nema povređenih

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Maj.2021

U požaru koji je prošle noći izbio u zgradi u Ulici Nikole Pašića u samom centru grada, kod prolaza za "Hipi dolinu", izgorela su dva stana, dok je treći oštećen, na drugom, trećem i četvrtom spratu. Na sreću povređenih nema, ali je pričinjena velika materijalna šteta...Pri spasavanju stanara,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.