U požaru u centru Niša izgorela dva stana, treći oštećen

U požaru koji je noćas izbio u zgradi u Ulici Nikole Pašića u samom centru Niša niko nije stradao, ali je pričinjena velika materijalna šteta.

Izvor: Niške vesti

Subota, 08.05.2021.

09:07

U požaru u centru Niša izgorela dva stana, treći oštećen
Ilustracija: Depositphotos, geniuslady

Vatrogasci su zaustavili vatrenu stihiju koja je pretila da zahvati čitavu zgradu u kojoj se nalazio stan koji je goreo. Evakuisana je ćetvoročlana porodica sa četvrtog sprata. Vatrogasci su prilikom evakuacije stanara koristili korpu-dizalicu, jer je stan u plameni bio nepristupačan.

U Zavodu za hitnu medicinsku pomoć, zbrinuto je nokoliko stanara zbog toga što su se nagutali dima i zbog uznemirenosti.

U požaru su izgorela dva stana, dok je jedan oštećen, potvrđeno je Niškim vestima u PU Niš. Intervenisalo je sedam vatrogasnih vozila sa 24 izvršioca.

"Policija je trenutno na terenu, kao i vatrogasne jedinice jer je u toku uviđaj, koji nije mogao biti obavljen noćas zbog mraka", rečeno je tom mediju u Policijskoj upravi Niš.

Uviđaj će biti nastavljen i u toku dana, radi utvrđivanja uzroka izbijanja požara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: