U Tutinu zaplenjeno više od 15 kilograma skanka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2018, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Tutinu zaplenjeno više od 15 kilograma skanka

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru zaplenili su više od 15 kilograma skanka i uhapsili su H.P. (1990) iz Tutina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je sinoć, u mestu Vrbljanske livade u Tutinu, pored puta, pronašla dva džaka u kojima se nalazilo 15 kilograma i 500 grama sasušene biljne materije za koju se sumnja da je skank.

Nakon intezivnog rada, policija je pronašla osumnjičenog H.P. kome je po nalogu nadležnog tužioca određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjeno 15 kilograma skanka u Tutinu

Izvor: RTS, 11.Apr.2018

. Policija je u Novom Pazaru zaplenila više od 15 kilograma skanka i uhapsila H. P. (1990) iz Tutina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na RTS...

Policija u Beogradu zaplenila dva kilograma heroina

Izvor: N1 televizija, 11.Apr.2018

Policija u Beogradu zaplenila je oko dva kilograma heroina i uhapsila N.E. (34) iz Novog Pazara i M.B. (40) iz Peći, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije...Sumnja se da su oni u dužem vremenskom periodu distribuirali heroin visokog kvaliteta na području Srbije, a najčešće na teritoriji...

Nastavak na N1 televizija...

Novi Sad: Otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane

Izvor: Večernje novosti, 11.Apr.2018

U laboratoriji, otkrivenoj u kući osumnjičenog, policija je pronašla 35 stabljika kanabisa u saksijama, oko 1,3 kilograma suve marihuane i opremu za uzgajanje ove biljke PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu otkrili su laboratoriju za proizvodnju marihuane...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.