U Somboru sutra akcija dobrovoljnog davanja krvi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2021, 16:19

U Somboru sutra akcija dobrovoljnog davanja krvi

Crveni krst Sombor, u saradnji sa partnerima iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine, sutra će organizovati akciju dobrovoljnog davanja krvi.

Kako je objavljeno na gradskom sajtu, akcija će se odvijati u terminu od 9.00 do 13.00 časova u prostorijama Centra za edukaciju Crvenog krsta Sombor, na adresi Apatinski put broj 19.

Podršku akciji dobrovoljnog davanja krvi mogu da daju svi zdravi punoletni građani do navršenih 65 godina.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Gradskoj meani

Izvor: VOM.rs, 20.Apr.2021

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Gradskoj meani. Gradska organizacija Crvenog krsta i Humanitarno udruženje ,,Koce zauvek“, u četvrtak 22.aprila, organizuju zajedničku akciju dobrovoljnog davanja krvi u Vranju. Zainteresovani pojedinci  dragocenu tečnost mogu dati periodu od 10 do 13 sati ...

Nastavak na VOM.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.