U Prištini ranjen Azem Vlasi!

Izvor: Vesti-online.com, 13.Mar.2017, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Prištini ranjen Azem Vlasi!

Prištinski advokat Azem Vlasi ranjen je u ponedeljak oko 8 časova iz vatrenog oružja, potvrdila je policija Kosova.

Njegova supruga Nadira Avdić Vlasi rekla je da je jedna osoba ranila Vlasija u rame i da se on nalazi u Urgentnom centru Kliničko-bolničkog centra Kosova, kao i da je van životne opasnosti.

- Jutros je kod nas došla jedna osoba koja je tražila da je Azem zastupa u nekom predmetu. Azem je rekao da on ne radi na tim predmetima i posle toga je došlo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kako sam mogla primetiti, do guranja, posle toga se čuo pucanj. Azem je ranjen u rame, a sada je u svesnom stanju i priprema se za operaciju - izjavila je Avdić Vlasi.

Policija je saopštila da je u toku intenzivna potraga za osobom koja je pucala u Vlasija.

Azem Vlasi je uz to što je advokat, i politički analitičar, a bio je istaknuti političar u bivšoj SFRJ.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

U Prištini ranjen Azem Vlasi, identifikovan napadač

Izvor: Vesti-online.com, 13.Mar.2017

Prištinski advokat Azem Vlasi ranjen je u ponedeljak oko 8 časova iz vatrenog oružja, potvrdila je policija Kosova...Njegova supruga Nadira Avdić Vlasi rekla je da je jedna osoba ranila Vlasija u rame i da se on nalazi u Urgentnom centru Kliničko-bolničkog centra Kosova, kao i da je van životne...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.