U Preševu zaplenjeno 11 kilograma marihuane

Izvor: RTS, 17.Mar.2016, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Preševu zaplenjeno 11 kilograma marihuane

Grupa Albanaca pokušala je u automobilu da prokrijumčari skoro 11 kilograma marihuane do Češke. Carinici su na Preševu otkrili drogu nakon pregleda skenerom.
Ta droga je bila sakrivena u automobilu albanskih registracija a otkrivena je tokom pregleda mobilnim skenerom, navodi se u saopštenju Uprave carina.

Carinici na prelazu Preševo došli su do informacije da se u automobilu koji je već >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prošao granični prelaz možda kriju narkotici i o tome su obavestili kolege iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja koji su potražili asistenciju saobraćajne policije.
Saobraćajna patrola je zaustavila automobil kod Bujanovca, nakon čega su carinici i policajci sproveli vozilo do graničnog prelaza Preševo, gde je obavljen detaljan pregled mobilnim skenerom.

Droga je otkrivena u specijalno napravljenim bunkerima u vozilu a u svakom je bilo po pet paketa ukupne težine 10,7 kilograma.
Automobilom je upravljao muškarac, u kolima bile i dve saputnice, pa su svo troje, predati u dalju nadležnost policiji.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Skoro 11 kilograma marihuane u pragovima automobila

Izvor: JužneVesti.com, 17.Mar.2016

Carinici su u “dubinskoj kontroli” na autoputu kod Bujanovca zaustavili automobil “smart” kojim je troje Albanaca, kako je utvrđeno na pregledu skenerom, švercovalo skoro 11 kg marihuane sakrivene u pragovima auta...Kako kažu iz Uprave carina, nakon što su carinici u Preševu došli do informacije...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.