Izvor: RTS, 04.Feb.2021, 14:58

U Kruševcu zaplenjeno 170 kilograma rezanog duvana

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu zaplenili su 170,5 kilograma rezanog duvana.
Tom prilkom uhapšen je Z. M. (1952) iz okoline Kruševca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.
Policija je pretresom stana i drugih prostorija u kojima živi osumnjičeni pronašla duvan zapakovan u dva džaka i više kesa.
Kako se sumnja, duvan je bio namenjen daljoj prodaji.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu.
 
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Glogonjskom ritu

Izvor: RTS, 05.Feb.2021, 00:00

Policija je uhapsila muškarca iz Beograda zbog postojanja sumnje da je ubio šezdesetšestogodišnjaka u Glogonjskom ritu. . Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M. K. (1963) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je u 20.50 u Glogonjskom...

Nastavak na RTS...

Kuršumličanin u jastuku krio kokain

Izvor: JužneVesti.com, 05.Feb.2021

Nakon što je policija tokom pretresa stana i drugih prostorija 23-godišnjaka iz okoline Kuršumlije pronašla oko 5,7 grama bele praškaste materije za koju se sumnja da je kokain, mladić je uhapšen.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.