Beograđanin u stanu gajio psihoaktivne pečurke FOTO

Izvor: B92, 05.Feb.2021, 10:39

Beograđanin u stanu gajio psihoaktivne pečurke FOTO

Beogradska policija otkrila je improvizovanu laboratoriju za proizvodnju psihoaktivnih pečuraka u stanu B.D.(27) iz Beograda i uhapsila ga.

Prilikom pretresa stana, policija je pronašla i osam plastičnih kutija u kojima se nalazila zemlja sa psihoaktivnim pečurkama,19 pečuraka, 296 kockica LSD, tegla sa marihuanom, dve kese sa marihuanom,ukupne težine oko 100 grama, manja količina spida, dve kesice sa semenkama, drobilice, dve vagice za precizno merenje i oko 2.690 evra i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 46.500 dinara.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenja zbog proizvodnje psihoatkivnih pečuraka i trgovine drogom

Izvor: N1 televizija, 05.Feb.2021

Policija je otkrila improvizovanu laboratoriju za proizvodnju psihoaktivnih pečuraka i uhapsila B.D. (28) zbog sumnje da je neovlašćeno trgovao drogom, saopštilo je Ministatstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na N1 televizija...

Otkrivena improvizovana laboratorija za proizvodnju psihoaktivnih pečuraka

Izvor: Radio 021, 05.Feb.2021

Beogradska policija otkrila je improvizovanu laboratoriju za proizvodnju psihoaktivnih pečuraka i uhapsila B.D.(27) iz Beograda osumnjičenog za trgovinu drogom...Prilikom pretresa stana, koji je koristio osumnjičeni, policija je otkrila improvizovanu laboratoriju i pronašla osam plastičnih kutija...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.