U Inđiji pronađena laboratorija za uzgoj marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2016, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Inđiji pronađena laboratorija za uzgoj marihuane

U stanu D. J. (45) u okolini Inđije policija je pronašla laboratoriju za uzgoj marihuane u kontrolisanim uslovima, sa 352 biljke nalik na indijsku konoplju, visine oko 30 centimetara.

U pretresu su nađeni i oduzeti poluautomatska puška i pištolj "tetejac" sa dva okvira i 15 metaka, u nelegalnom posedu.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu za krivična dela, neovlašćena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, u zakonskom roku biti doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Inđija: Pronađena laboratorija za uzgoj marihuane

Izvor: Radio 021, 19.Jan.2016

Policija je, u stanu D.J. (45) u okolini Inđije, pronašla laboratoriju za uzgoj marihuane u kontrolisanim uslovima, sa 352 biljke, visine oko 30 centimetara, saopšteno je danas...U pretresu su nađeni i oduzeti poluautomatska puška i pištolj "tetejac" sa dva okvira i 15 metaka, u nelegalnom posedu...Po...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.