Izvor: RTS, 25.Feb.2021, 16:22

Tužilaštvo: Kajmaković ispitan o finansijskim tokovima Belivuka

Tužilaštvo za organizovani kriminal paralelno sa istragom protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića vodi i predistražni postupak u kojem se ispituju finansijski tokovi kriminalnih aktivnosti ove organizovane kriminalne grupe, rečeno je "Tanjugu" u tom tužilaštvu.
U okviru predistražnog postupka pre dva dana je ispitan i beogradski ugostitelj Aleksandar Kajmaković poznatiji kao Aca Bosanac, navode u tužilaštvu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Kajmaković je u utorak bio priveden na informativni razgovor u SBPOK u svojstvu građanina, nakon kojeg je pušten.
Belivuk i Miljković, kao i još 20-ak osumnjičenih da su pripadnici njihove kriminalne grupe, uhapšeni su 4. februara i nalaze se u pritvoru.
Terete se za niz teških krivičnih dela: zločinačko udruživanje, preprodaja droge, tri teška ubistva, nedozvoljeno držanje oružja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.