POLICIJA I DANAS ČEŠLJA FRISTAJLER: Inspektori i Žandarmerija u potrazi za novim dokazima protiv Velje Nevolje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 12:45

POLICIJA I DANAS "ČEŠLJA" FRISTAJLER: Inspektori i Žandarmerija u potrazi za novim dokazima protiv Velje Nevolje (FOTO)

Policijska brigada i ronioci Žandarmerije i danas pretražuju poznati beogradski splav "Fristajler".

Kako se saznaje, došli su rano jutros tu i nastavili sa pretesom splava, ali ih ima manje nego juče.

Prisutni su i inspektori u civilu.

Podsetimo, jake policijske snage juče su tokom dana pretresale splav "Fristajler", a sumnja se da je ovaj poznati lokal bio jedna od baza klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji su uhapšeni početkom februara. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Specijalci naoružani dugim cevima i sa psima, ali i ronioci Žandarmerije, a kako mediji nezvanično saznaju, čitavog dana su češljali splav, ali i pretraživali Savu u potrazi za dokazima protiv klana.

Prema navodima pojedinih medija, na splavu su pronađeni neki dokumenti, mobilni telefoni, brojne sim kartice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavljena akcija zbog Velje Nevolje - stigli i ronioci

Izvor: B92, 25.Feb.2021

Beograd -- Policijska brigada i ronioci Žandarmerije i danas su nastavili pretragu na i oko beogradskog splava "Fristajler", prenose beogradski mediji...Kako se saznaje, policija je rano jutos ponovo došla na splav i nastavila pretres, ali je primetno da su danas došli u manjem broju nego juče...Na...

Nastavak na B92...

Tužilaštvo: Aca Bosanac ispitan o finansijskim tokovima Velje Nevolje

Izvor: Blic, 25.Feb.2021

Tužilaštvo za organizovani kriminal paralelno sa istragom protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića vodi i predistražni postupak u kojem se ispituju finansijski tokovi kriminalnih aktivnosti ove organizovane kriminalne grupe, rečeno je danas Tanjugu u tom tužilaštvu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.