Tela poginulih u Kumanovu dopremljena na KiM

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2015, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tela poginulih u Kumanovu dopremljena na KiM

Rano jutros iz Makedonije su dopremljena beživotna tela devet ubijenih Albanaca sa Kosovu u oružanim sukobima sa makedonskim oružanim snagama u Kumanovu.

Veliki broj građana i predstavnika udruženja OVK sa zastavama Albanije dočekali su njihov povratak na Kosovo.

Direktor nadleštva za autopsije Arsim Grđaliju izjavio je za medije da će, nakon razgovora sa rodbinom ubijenih, ponovo biti obavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << autopsija ubijenih kosovskih Albanaca.

Kako je najavljeno iz udruženja OVK sahrana ubijenih kosovskih Albanaca će biti svečano obavljena. O datumu sahrane još nema informacija pošto treba se obavi autopsija.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Kosovo dopremljena tela ubijenih u Kumanovu

Izvor: RTS, 22.Maj.2015

Iz Makedonije su jutros na Kosovo dopremljena tela devet ubijenih Albanaca u oružanim sukobima sa makedonskim oružanim snagama u Kumanovu. . Veliki broj građana i predstavnika udruženja OVK sa zastavama Albanije dočekali...

Nastavak na RTS...

Kosovo dočekalo teroriste iz Makedonije kao heroje

Izvor: Vesti-online.com, 22.Maj.2015

U petak rano ujutru iz Makedonije su dopremljena tela devet ubijenih Albanaca sa Kosovu, koji su poginuli u oružanim sukobima sa makedonskim snagama u Kumanovu...Veliki broj građana i predstavnika udruženja OVK sa zastavama Albanije dočekali su njihov povratak na KiM...Direktor nadleštva za autopsije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.