TUKLI JE BEJZBOL PALICOM: Pretučena žena u Kruševcu, razbojnici odneli nakit i novac!

Izvor: Kurir, 01.Mar.2015, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUKLI JE BEJZBOL PALICOM: Pretučena žena u Kruševcu, razbojnici odneli nakit i novac!

KRUŠEVAC - Dva maskirana napadača provalila u kuću 65-godišnje M. M. iz Kruševca, koju su vezali i tukli bejzbol palicama dok nije otkrila gde se nalaze zlato i novac. Razbojnici uzeli nakit i 20.000 evra.

Pretučena žena je zbog zadobijenih povreda zbrinuta na odeljenju hirurgije kruševačkog Zdravstvenog centra, javlja dopisnik RTS-a.

Napadači su je tukli bejzbol palicom u kući u ulici Slobodana Milojevića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a sumnja se da su znali da je sama i da ima novac.

Prema nezvaničnim informacijama, razbojnici su iz kuće odneli zlatan nakit i oko 20.000 evra.

Policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja i pronalaženju počinilaca. Još uvek nije izdato zvanično saopštenje.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maskirani napadači bejzbol palicama pretukli ženu!

Izvor: Press, 01.Mar.2015

. Dva maskirana napadača provalila u kuću M. M. (65) iz Kruševca, koju su vezali i tukli bejzbol palicama dok nije otkrila gde se nalaze zlato i novac. Razbojnici uzeli nakit i 20.000 evra.

Nastavak na Press...

Vezali, pretukli i opljačkali penzionerku, uzeli joj 20.000 evra!

Izvor: Večernje novosti, 01.Mar.2015

KRUŠEVAC – Devizna penzionerka Milanka M.(65) je pretučena i opljačkana noćas u svom porodičnom domu u naselju Lazarica u Kruševcu, saznaju „Novosti“. Nesrećnu žanu su dok je bila sama u kući u Ulici Stanoja Milojevića br.31 vezali i pretukli maskirani razbojnici, a potom su prema...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.