TRAGEDIJA U VRANjU: Obesio se u gradskom parku usred dana

Izvor: Večernje novosti, 12.Nov.2016, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U VRANjU: Obesio se u gradskom parku usred dana

Za sada nepoznati muškarac obesio se u blizini dečje igraonice i škole, u toku indetifikacija ZA sada nepoznati muškarac obesio se u gradskom parku, u centru Vranja. Policija je na mestu tragedie i u toku je uviđaj. Dragan Stamenković, pr vranjske policije potvrdio je za Novosti da su slučaj prijavili građani i da je u toku identifikacija. Inače reč je o vrlo prometnom delu grada u blizini su dva restorana, dečja igraonica i škola, pa je prizor iz gradskog parka uznemirio brojne prolaznike.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Uznemiravajuće fotografije: Potvrđen identitet muškarca koji se obesio u gradskom parku u Vranju

Izvor: JuznaSrbija.info, 12.Nov.2016

U gradskom parku u Vranju, u subotu oko podneva, pronađen je obešen čovek. Slučaj su prijavili građani...Stojković Dragan (1963), poreklom sa Kosova, oduzeo je sebi život vešanjem u vranjskom gradskom parku. Njegovo beživotno telo primetili su prolaznici koji su i prijavili slučaj policiji....

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.